Als ondernemer is het belangrijk bepaalde risico’s af te dekken middels een zakelijke verzekering ook wel bekend als bedrijfsverzekering. Zeker bij zakelijke verzekeringen geldt dat het een fikse uitdaging kan zijn om de beste verzekering voor uw bedrijf te vinden. Laat ons voor u de voorwaarden doorlezen zodat wij u in heldere taal kunnen uitleggen welke risico’s door de verzekering worden gedekt. Samen met u maken wij vervolgens de keuze welke verzekering het meest geschikt is in uw situatie.

Enkele aandachtspunten bij het afsluiten van een zakelijke verzekering

Bedenk vooraf wat u wilt verzekeren. Samen met u kijken we waar de risico’s voor uw bedrijf liggen en op welke wijze u deze risico’s wilt afdekken. Wij zijn kritisch in het afsluiten van verzekeringen. Wij sluiten dan ook niet zomaar alle verzekeringen af, maar kijken echt of u de verzekering nodig heeft.  Wij zijn op de hoogte van de voorwaarden van verzekeraars en weten daarom vaak snel welke verzekering geschikt is voor u. Dubbel verzekerd zijn willen we maar al te graag voorkomen en daarom zijn wij dan ook het geschikte verzekeringskantoor om uw complete verzekeringen bij onder te brengen.

Welke dekking past het best bij u? Als u weet wat er verzekerd moet worden in het bedrijf is het belangrijk te onderzoeken welke soorten dekking er zijn. Veel verzekeraars hebben een basisverzekering en een uitgebreide verzekering. Lang niet altijd is deze uitgebreide verzekering nodig voor een goede dekking. Het uitzoeken van de juiste dekking is onze passie en we doen dit graag voor u.

Soorten zakelijke verzekeringen:

Bent u ondernemer in de regio Noord-Limburg, bijvoorbeeld in Someren, Asten, Deurne, Helmond, Eindhoven, Weert, Venray, Maarheeze, Heeze of Geldrop? Wij dagen u graag uit om ons eens kritisch naar uw huidige verzekeringspakket te laten kijken. Wij kijken graag of u niet dubbel verzekerd bent of misschien zelfs onderverzekerd.