Bent u op zoek naar een betrouwbaar verzekeringskantoor in Someren? Ontdek dan eFeM Verzekeringen. Wij zijn een jong verzekeringskantoor dat zich onderscheidt door onze scherpe premies en het persoonlijke contact. Als onafhankelijk verzekeringskantoor garanderen wij u altijd het beste advies, vanzelfsprekend altijd voor u op maat samengesteld.

Verzekeringen saai? Echt niet!

Wij horen regelmatig dat het afsluiten van een verzekering een noodzakelijk kwaad is. Hier zijn wij het helemaal niet mee eens. Verzekeringen zijn superinteressant en zoveel meer dan een saai onderwerp. We gaan de uitdaging graag met u aan en laten u zien hoe afwisselend het vinden van de best passende verzekering is. Komt u snel bij ons langs?

Verzekeringen voor iedereen

Bij eFeM hebben we echt verzekeringen voor iedereen. Of je nou 16 jaar bent en je eerste brommerverzekering wilt afsluiten of dat je een zakelijke rechtsbijstandsverzekering voor je onderneming zoekt. Ongeacht het soort verzekering dat je wilt afsluiten gaan wij voor u altijd op zoek naar de meest geschikte verzekering. We vergelijken verzekeringen en zoeken samen met u een passende verzekering. Zowel voor particulier als zakelijk bent u bij eFeM altijd aan het juiste adres.

Verplichte en handige verzekeringen

Bij verzekeringen maken we onderscheid tussen verplichte en handige verzekeringen. Zo zijn er verzekeringen die verplicht zijn zoals een WA-verzekering voor iedereen die auto, motor of brommer wil rijden. Voor woningbezitters zijn een woonhuisverzekering en een overlijdensrisicoverzekering verplicht. Naast verplichte verzekeringen zijn er ook verzekeringen die handig zijn om af te sluiten zoals de aansprakelijkheidsverzekering en inboedelverzekering. Ga je op reis? Dan is een reisverzekering altijd aan te raden.

Verzekeringen zijn er in alle soorten en maten en met zoveel soorten verzekeringen bestaat het risico op dubbel verzekeren. Wij controleren daarom graag uw verzekeringen zodat u zeker weet dat u goed verzekerd bent, maar niet twee keer betaalt voor hetzelfde.

Over eFeM Verzekeringskantoor Someren

Wij zijn een jong verzekeringskantoor met korte lijnen. Met uw persoonlijke adviseur heeft u altijd contact en wij reageren altijd snel en adequaat. Dit geldt niet alleen voor het afsluiten van een verzekering, maar ook bij het afhandelen van een schade. Het persoonlijke contact is bij ons erg belangrijk.

Het werkgebied van ons verzekeringskantoor is Someren, Asten, Deurne, Helmond, Eindhoven, Weert, Venray, Maarheeze, Heeze, Geldrop. In deze regio komt één van onze adviseurs dan ook graag bij u thuis om uw verzekeringen te bespreken.