Een particuliere verzekering vangt voor u de financiële gevolgen op van een onverwachte situatie. U kunt hierbij denken aan schade door uw toedoen aan de bezittingen van anderen, maar ook aan brand of inbraak in uw woning. Bij een particuliere verzekering wordt de schade voor een deel of geheel vergoed. Hiervoor betaalt u een premie.

eFeM adviseert en bemiddelt bij het afsluiten van particuliere verzekeringen.

Soorten particuliere verzekeringen

Er zijn heel veel verschillende soorten particuliere verzekeringen waarin wij graag voor u bemiddelen. U kunt hierbij denken aan:

  • Brandverzekeringen
  • Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen
  • Aansprakelijkheidsverzekeringen
  • Rechtsbijstand
  • Motorrijtuigenverzekeringen
  • Reisverzekeringen
  • Levensverzekeringen
  • Ziektekostenverzekeringen

Op basis van uw wensen en budget vergelijken wij diverse aanbieders van verzekeringen en bepalen zo welke verzekering voor u het beste aanbod heeft. Natuurlijk vinden wij een voordelige verzekering ook heel belangrijk, maar naast de premie is ook de dekking van de verzekering van essentieel belang. Wij helpen u bij de afweging tussen premie en dekking en kijken zo welke verzekering voor u het meest voordelig is.

Wij kijken uiteraard altijd naar uw specifieke situatie en kijken welke risico’s u loopt. Samen met u bepalen we hoe u deze risico’s wilt afdekken. Het vergelijken van verzekeringen is hierbij natuurlijk erg belangrijk. Onze ervaring in verzekeringen vergelijken voor particulieren gebruiken wij graag in uw voordeel.

Over eFeM Verzekeringen

eFeM is een jong en dynamisch verzekeringskantoor. Wij adviseren zowel in particuliere verzekeringen als in zakelijke verzekeringen. Uw persoonlijke adviseur is altijd uw aanspreekpunt bij ons verzekeringskantoor en goed persoonlijk contact is voor ons heel belangrijk.

Het werkgebied van eFeM Verzekeringen is Noord-Limburg, te weten Someren, Asten, Deurne, Helmond, Eindhoven, Weert, Venray, Maarheeze, Heeze, Geldrop. Bent u woonachtig in één van deze plaatsen, dan maken wij graag een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek. Dit gesprek kan bij ons op kantoor of bij u thuis plaatsvinden.